About

Mavedans

Ulduz Salimian

Lidt om mig

Jeg har adskillige års erfaring i optræden med mavedans til forskellige slags arrangementer, og tilpasser også showet til netop det arrangement jeg skal optræde til.


Jeg er født i Iran, og er opvokset med den orientalske musik. Gennem årene har jeg deltaget i mange forskellige workshops for at udvikle min dans, og samtidig bestræber jeg mig på at have en orientalsk dansestil.

Curriculum Vitae

1995: Begyndte som ganske ung at gå til mavedans på Danmarks Mavedanserskole i København.


1996: Deltog i workshop i mavedans med den amerikanske mavedanser Shareen El Safy.


2000: Deltog i Danmarksmesterskabet i mavedans og blev nr.4.


2001: Deltog i  Danmarksmesterskabet i mavedans og vandt.


2002-2003: Var medlem af Shams al Amar, som er en dansegruppe grundlagt af et tidligere medlem af den meget anerkendte ”Reda Dance troup”. I dansegruppen fik vi undervisning i de forskellige egyptiske folkloredanse.


2002: Deltog i Stockholm Bellydance festival, bl.a. workshops med med de egyptiske dansere og undervisere Lubna Emam, og Youssri Sharif. Vi blev undervist i saiidi-dans og khaleegy-dans. Optrådte endvidere til festivalen med mavedans.


Deltog i Beata & Horacio Cifuentes årlige intensive fem-dages workshop i Berlin. Her blev undervist i forskellige egyptiske genrer inden for dans.


2003: Deltog i workshop med Nermine Azzazy.


Deltog igen til Stockholm Bellydance festival, bl.a. workshop i mavedans med den egyptiske mavedanser Randa Kamel. Optrådte til festivalen, både alene med mavedans og med Shams Al Amar med forskellige egyptiske folklore danse.


Deltog i den årlige egyptiske mavedans festival ”Ahlan Wa Sahlan” i Cairo. Her kunne modtages undervisning af adskillige arabiske dansere og undervisere. Jeg deltog i workshop med: Farida Fahmy med undervisning i grundlæggende folkloredans, Nagwa Fouad med undervisning i mavedans, Dina med undervisning i mavedans, Hassan Afifi med undervisning i melaya lef.


Deltog i konceptet world.dk, som præsenterede kunst og kultur fra forskellige lande. Turnerede rundt i udvalgte danske byer hvor jeg optrådte i en dansegruppe med   mavedans, afrikansk dans, salsa og andre latinamerikanske danse.


2004: Deltog i workshop i forskellige egyptiske danse med den meget anerkendte egyptiske koreograf Mahmood Reda.


Blev udvalgt til at deltage i tv-programmet ”Scenen er din!” på TV2, hvor jeg opnåede en finaleplads.


2005: Optrådte til den årlige Danish World Awards, hvor jeg endvidere var konferencier sammen  med Master Fatman. Statuetten der bliver uddelt til vinderne blev opkaldt efter mig.


2007: Blev inviteret til Oslo Oriental dancefestival for at optræde. Deltog i workshop med den egyptiske mavedanser Mona El said.


2007- nu: Optrædener til bryllupper, fødselsdage, firmafester osv.


Jeg har endvidere i årenes løb optrådt til adskillige private og offentlige  arrangementer, samt tv-udsendelser.